EuroMillones Results

EuroMillions ialah loteri multinasional yang dimainkan di Eropah. Dengan rakyat dari sembilan daerah Eropah mengambil bahagian, jackpot berkembang agak besar daripada periuk terjamin minimum, €17 juta sehingga €240 juta. Loteri EuroMillones Sepanyol adalah penting kerana ia adalah pembuat jutawan, menghasilkan lebih banyak pemenang setiap tahun. kemenangan sering dibahagikan antara berbilang pemenang.

Pemain Sepanyol menantikan cabutan tambahan El Millón, yang menawarkan hadiah tambahan €1 juta. Sesiapa yang membeli tiket loteri EuroMillones di Sepanyol secara automatik berpeluang memenangi El Millón. Pemenang berjaya memadankan kod yang dihasilkan pada tiket dengan kod pemenang.

Pemain boleh menyemak keputusan di laman web rasmi EuroMillions. Alat semakan keputusan tiket dalam talian yang mudah digunakan tersedia untuk penduduk UK. Pemain boleh menggunakan penyemak tiket untuk menyemak kombinasi tiket yang menang untuk cabutan sejarah. Hasil daripada hadiah dana permainan popular, komisen peruncit, tujuan yang baik, tugas kerajaan dan perbelanjaan operasi loteri.