Loteri Hasil terbaharu dalam 2023

Keputusan lotto adalah sebahagian daripada perjalanan bermain loteri. Walaupun ia bukan penghujung jalan, ia pasti bahagian yang paling menarik dalam proses itu. Keputusan lotto menunjukkan nombor terkini yang telah diundi untuk lotto tertentu. Jika anda bermain lotto dan nombor yang dilukis sepadan dengan nombor yang anda pilih, anda menang! Itulah sebabnya mengetahui keputusan lotto baru adalah penting apabila ia datang kepada permainan loteri. Di sini, kami memberikan anda data terkini tentang lukisan terkini.

Lihat semua keputusan loteri dalam talian seperti: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaJutaan, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Semoga berjaya dan semoga hari bertuah anda!

Cabutan undian utama UK berlangsung pada malam Rabu dan Sabtu. Bola bernombor diambil dari mesin untuk mencipta nombor yang menang daripada cabutan itu. Enam nombor utama diambil dan satu nombor bola bonus. Pemenang jackpot utama hanya perlu mempunyai enam nombor utama. Jika mereka mempunyai lima, mereka masih boleh memenangi hadiah yang agak tinggi jika mereka telah memilih nombor bola bonus dan bukannya salah satu nombor cabutan utama.

Tunjuk lagi

Loteri Austria, juga dikenali sebagai 6/45, adalah loteri pilihan untuk Austria dan pemain lain di seluruh dunia. Ia adalah lotto dwi-mingguan berharga €1.20, di mana pemain perlu memilih enam daripada 45 nombor untuk peluang memenangi jackpot minimum €1.5 juta. Tiket boleh dibeli daripada peruncit sah jika hadir secara fizikal di Austria. Tiket juga boleh dibeli secara dalam talian di dalam dan di luar Austria.

Tunjuk lagi

Pick 3 ialah permainan loteri negeri yang popular dimainkan di Belgium. Ia dilukis setiap hari dalam seminggu pada 8 malam UTC. Ia berharga €1 untuk masuk dan boleh dimainkan di POS atau dalam talian oleh pemain di dalam dan di luar Belgium. Pemain hanya memilih tiga daripada kumpulan sifar hingga sembilan nombor dan pilih pilihan permainan yang mereka mahu mainkan. Jackpot sebanyak €500 dibayar untuk memadankan dengan betul ketiga-tiga digit mengikut susunan yang dikeluarkan.

Tunjuk lagi

Croatia Loto 6/45 hanya tersedia untuk bermain di Croatia pada masa ini. Ia adalah cabutan dua mingguan yang dibuat pada pukul 8 malam waktu tempatan pada hari Khamis dan Ahad. Ia boleh dimainkan dalam talian di tapak rasmi Hrvatska Lutrija, atau mana-mana peruncit loteri yang dibenarkan di Croatia.

Tunjuk lagi

Sportka ialah loteri yang diatur oleh syarikat Sazka di Republik Czech dan cabutan 3 kali seminggu pada hari Rabu, Jumaat dan Ahad. Ia hanya tersedia untuk penduduk Republik Czech dan boleh dibeli di POS atau dalam talian. Setiap permainan berharga CZK 20, dengan peluang untuk mengisi 10 permainan setiap tiket.

Tunjuk lagi

Finland Lotto 7/40, juga dikenali sebagai Veikkaus Lotto, ialah cabutan loteri sekali seminggu yang diadakan pada hari Sabtu di Helsinki. Ia adalah loteri terbesar yang dimainkan oleh kira-kira 70% penduduk Finland dan pemain lain di seluruh dunia.

Tunjuk lagi

Keno ialah permainan harian dengan dua cabutan berlaku pada tengah hari dan petang, setiap hari dalam seminggu. Ia hanya tersedia untuk dimainkan jika pemain berada di Perancis. Pemain memilih antara dua dan 10 nombor daripada 70. Jumlah pertaruhan berbeza dari €1 hingga €10, dan pengganda boleh dipilih jika dikehendaki. Pemain boleh membeli tiket mereka di peruncit lotto, di tapak web rasmi, atau melalui aplikasi mudah alih.

Tunjuk lagi

Greece Extra 5 Lottery dimainkan setiap hari dalam seminggu, dua kali sehari pada pukul 3 petang dan 7 malam, waktu Athens. Ditubuhkan pada tahun 2002, ia adalah permainan yang sangat digemari di Greece dan di seluruh dunia.

Tunjuk lagi

10e Lotto Results