Berita

October 23, 2023

Permainan Saintifik Melancarkan Permainan Loteri Punch N' Play di Amerika Utara

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserNurul AisyahLocaliser

Scientific Games, pembekal terkemuka bagi penyelesaian teknologi iLottery, telah mengumumkan bahawa tiga loteri Amerika Utara akan menawarkan permainan gores segera yang serba baharu, Punch N' Play. Loteri Louisiana, Loto-Quebec, dan Loteri Atlantik akan menyediakan permainan gores segera yang baharu. 

Permainan Saintifik Melancarkan Permainan Loteri Punch N' Play di Amerika Utara

Permainan Atlantic Lottery, CAN$3 Winning Snowballs, akan dikeluarkan pada bulan November. Terdahulu pada bulan Ogos, Louisiana Lottery mengeluarkan permainan Punch N'Playnya yang dipanggil USD$5 New Orleans Saints sebelum Loto-Quebec mengikutinya dengan mengeluarkan permainan bertemakan sukan, CAN$5 Le billet. 

Pengeluaran permainan loteri ini datang tepat pada masanya untuk Persidangan Persatuan Loteri Negeri & Wilayah Amerika Utara 2023. Produk ini merupakan tambahan terkini kepada portfolio inovatif Penambahbaikan Produk Strategik di Permainan Saintifik. Menurut pembangun permainan, produk ini menampilkan dakwat, kemasan, gaya permainan dan kombinasi unik yang laris di pasaran runcit pengendali loteri

 "Membina portfolio permainan segera yang memaksimumkan keuntungan secara bertanggungjawab untuk penerima loteri adalah benar-benar keseimbangan seni dan sains. Di Scientific Games, data membantu mencapai keseimbangan itu. Pengalaman bermain pada setiap titik harga, gaya permainan dan peningkatan produk dalam portfolio sepatutnya dirancang secara strategik untuk menghiburkan pemain dan menyampaikan prestasi jualan." kata Danielle Hodges, Pengarah Inovasi dan Pembangunan Produk Global untuk Permainan Saintifik.

Permainan Saintifik adalah yang terbesar permainan loteri segera pereka, pengeluar dan pembekal perkhidmatan di dunia. Produk mereka menyumbang 70% daripada jualan runcit kad gores segera seluruh dunia. Hampir setiap loteri di Amerika Utara bergantung pada perbadanan untuk permainan, teknologi, analitik dan perkhidmatan.

Pada awal bulan ini, pembangun permainan menang dua Anugerah Komuniti 2023 atas kecemerlangannya dalam tanggungjawab sosial. Syarikat itu juga mengumumkan a lanjutan kontrak yang berjaya dengan Loteri Ohio lewat bulan lalu.

Berita terkini

Perbelanjaan Loteri Seluruh Dunia: Trend & Kesan
2023-11-21

Perbelanjaan Loteri Seluruh Dunia: Trend & Kesan

Berita